Pedagogy in digital learning in food education

Abstract: 
This paper describes a study model that was used to create a more efficient way of learning to develop an entrepreneurial mindset of the students and graduates, in response to industry needs, and it involved use of web-based tools. Web based team and project learning, with the collaboration with food industry, is a motivating learning method for the present diginative generation. The engagement of industry and their feedback on industry needs, pedagogical strategy framework developed with critical learning points and digital methods used helped to create entrepreneurial mindset of students, increased the motivation for students to learn to use new tools, and to learn faster and in a more economical way. Also those who were not willing to learn the use of new tools, were activated by other team members. The learning method was beneficial not only to students but also the future employers of the students, as it provided a window to develop and show the student talent to work in real life (industry) context. The team work of lecturers increases also the quality of supervision of the students.
Cet article décrit un modèle d’étude qui a été utilisé pour créer un moyen plus efficace d’apprendre à développer un esprit d’entreprise des étudiants et des diplômés, en réponse aux besoins de l’industrie, et elle impliquait l’utilisation d’outils basés sur le Web. L’équipe basée sur le Web et l’apprentissage du projet, avec la collaboration avec l’industrie alimentaire, est une méthode d’apprentissage motivant pour la génération de l’ère d’internet présente. L’engagement de l’industrie et leurs commentaires sur les besoins de l’industrie, le cadre de la stratégie pédagogique développé avec des points d’apprentissage critiques, et des méthodes numériques utilisées ont contribué à créer un esprit d’entreprise des étudiants, a augmenté la motivation pour les étudiants d’apprendre à utiliser de nouveaux outils, et d’apprendre plus rapidement et d’une manière plus économique. En outre, ceux qui n’étaient pas disposés à apprendre l’utilisation de nouveaux outils, ont été motivés par d’autres membres de l’équipe. La méthode d’apprentissage était bénéfique non seulement pour les étudiants mais aussi les futurs employeurs des étudiants, car il a fourni une opportunité pour développer et montrer les talents des étudiants à travailler dans le contexte de la vie réelle (industrie). Le travail d’équipe des enseignants augmente également la qualité de la supervision des étudiants.
Language: 
Date of publication: 
2016
University/affiliation: 
Volume: 
14
Number: 
Part 1
Pagination: 
271-276
Collection: 
RUFORUM Working document series
RUFORUM Conferences and Workshops
Agris Subject Categories: 
Agrovoc terms: 
Licence conditions: 
Open Access
Access restriction: 
Form: 
Printed resource
Publisher: 
ISSN: 
E_ISSN: 
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