Abstract:
This paper describes a study model that was used to create a more efficient way of learning
to develop an entrepreneurial mindset of the students and graduates, in response to industry
needs, and it involved use of web-based tools. Web based team and project learning, with
the collaboration with food industry, is a motivating learning method for the present diginative
generation. The engagement of industry and their feedback on industry needs, pedagogical
strategy framework developed with critical learning points and digital methods used helped
to create entrepreneurial mindset of students, increased the motivation for students to learn
to use new tools, and to learn faster and in a more economical way. Also those who were
not willing to learn the use of new tools, were activated by other team members. The
learning method was beneficial not only to students but also the future employers of the
students, as it provided a window to develop and show the student talent to work in real life
(industry) context. The team work of lecturers increases also the quality of supervision of
the students.
Cet article décrit un modèle d’étude qui a été utilisé pour créer un moyen plus efficace
d’apprendre à développer un esprit d’entreprise des étudiants et des diplômés, en réponse
aux besoins de l’industrie, et elle impliquait l’utilisation d’outils basés sur le Web. L’équipe
basée sur le Web et l’apprentissage du projet, avec la collaboration avec l’industrie alimentaire,
est une méthode d’apprentissage motivant pour la génération de l’ère d’internet présente.
L’engagement de l’industrie et leurs commentaires sur les besoins de l’industrie, le cadre de
la stratégie pédagogique développé avec des points d’apprentissage critiques, et des méthodes
numériques utilisées ont contribué à créer un esprit d’entreprise des étudiants, a augmenté
la motivation pour les étudiants d’apprendre à utiliser de nouveaux outils, et d’apprendre
plus rapidement et d’une manière plus économique. En outre, ceux qui n’étaient pas disposés à apprendre l’utilisation de nouveaux outils, ont été motivés par d’autres membres de l’équipe.
La méthode d’apprentissage était bénéfique non seulement pour les étudiants mais aussi les
futurs employeurs des étudiants, car il a fourni une opportunité pour développer et montrer
les talents des étudiants à travailler dans le contexte de la vie réelle (industrie). Le travail
d’équipe des enseignants augmente également la qualité de la supervision des étudiants.
Language:
English
Date of publication:
2016
University/affiliation:
Journal:
Volume:
14
Number:
Part 1
Pagination:
271-276
Collection:
RUFORUM Working document series
RUFORUM Conferences and Workshops
Agris Subject Categories:
Agrovoc terms:
Additional keywords:
Licence conditions:
Open Access
Access restriction:
Form:
Printed resource
Publisher:
ISSN:
E_ISSN:
Edition: